Čvn 262013
 

Milí deváťáci,

už nastal čas loučení. Prožila  jsem s Vámi na 1. stupni tři krásné roky, na které budu ráda vzpomínat. Tehdy jste byli malé hodné děti – snaživí, poslušní, hodní. Nyní jsou z Vás velké děti ( skoro dospěláci), které v kapse mačkají občanku, prosazují  si vlastní názor,  často vzdorovití  a neposlušní. Ale současně spolehliví, pracovití a hlavně uvědomující si, že maminky  ani učitelé Vás nebudou stále oprašovat a držet za ručičku, že  s nástrahami života se musíte  každý poprat sám.

Vzpomínám na spoustu mimoškolních akcí, které jsme spolu absolvovali, a to  nejen na  1. stupni, ale i později,  když už Vaši osobnost formovala  paní učitelka Beranová. Ať  to bylo stanování u Částečků, školy v přírodě – na Rusavě, v Koutech nad Desnou, na Bílé, výlety  na kolech, návštěva koncertů a divadelních představení, planetária, lyžák nebo jiné  sportovní akce.

Deváťáci, v dalších letech Vám přeji , ať se Vám daří, ať jste spokojeni a šťastni. A doufám, že na drahotušskou školu budete rádi vzpomínat.  Mějte se krásně.

Eva Pražáková

( foto: Bohdana Částečková)

Response code is 404

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion