Pro 142013
 

Kulturní sál v Hrabůvce opět po roce hostil závěrečnou taneční lekci našeho předtanečního kurzu, který již několik let vede Martina s Davidem k plné spokojenosti účastníků kurzu. I přes komplikace  s organizací této závěrečné akce, vše nakonec proběhlo hladce – hudba hrála, žáci tancovali a rodiče si mohli odložit kabáty i se občerstvit v baru.

V soutěži o nejlepší taneční pár zvítězila Adéla Vladiková a David Šatánek. Letos nebylo vítězství podmíněno počtem stužek, ale, stejně jako v tanečních soutěžích, rozhodnutím nezávislých porotců. Překvapením večera byl dort, který věnovali našim tanečním instruktorům vděční žáci (a který upekla paní Ošťádalová) a také pěvecké vystoupení pana školníka, který si zazpíval s kapelou GRIFIS.

Kromě standardních projevů, běžných na společenské události s názvem taneční, bylo k vidění i několik neobvyklých jevů –  klasické tance v podání párů stejného pohlaví (prý v Anglii běžné v rámci národní taneční soutěže) a odměňování kapely po skladbě nejen potleskem, ale i hlasitým hvízdáním. V příštích tanečních budeme muset zapracovat nejen na tanečních figurách, ale více dbát i na společenské chování.

Tanci zdar!

Asi 20 minutový sestřih:

Pro zájemce celý, přibližně 1,5 hodinový videozáznam:

Response code is 404

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion