Říj 112016
 

Článek, který vyšel v Hranickém deníku.

Hranice – Zajímavého zpestření se v pátek 30. září dočkali žáci ZŠ a MŠ v Drahotuších. Speciální vystoupení si pro ně připravil zpěvák Martin Šafařík, finalista Česko-Slovenské SuperStar. Během svého Viva La School Tour, přibližuje dětem nejen svou autorskou tvorbu, ale také působení v talentové soutěži.

4.10.2016

Martin Šafařík zahrál a zazpíval v ZŠ a MŠ Drahotuše.

Debutové album Kolem nás vydal Martin Šafařík na konci srpna. V rádiích momentálně rotuje pilotní singl s názvem Jsi. Jako většina skladeb na desce se nese v popovém duchu.

„Písně jsou o životě, lásce, vlastně o běžných věcech, které člověk denně prožívá. Celou hudbu jsem si dělal sám, ale pracoval jsem na ní s kamarády, se kterými jsem vyrůstal,“ říká Martin Šafařík.

Při návštěvě drahotušské školy zapojil zpěvák do svého koncertu také místní děti. „Při vystoupení dal Martin Šafařík prostor i žákům Markétě Holubové, Vendule Ondrové a Vojtěchu Foltasovi, které doprovodil na kytaru.

Z každého vystoupení pořídil videozáznam, který po konci turné zveřejní na svém fanprofilu na Facebooku a nechá hlasovat o nejlepší vystoupení. Vítěz získá exkluzivní smlouvu k natočení společného duetu s Martinem Šafaříkem ve studiu,“ prozradila Milena Foltýnková ze ZŠ Drahotuše.

Koncert zpestřila také diskotéka a taneční kreace Tondy Pchálka. Po vystoupení pak proběhla krátká autogramiáda.


Zdroj: http://hranicky.denik.cz/zpravy_region/finalista-superstar-martin-safarik-zazpival-detem-v-drahotusich-20161004.html

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion