Říj 112015
 

Ve čtvrtek 8. října 2015 se konal v Drahotuších za školou turnaj ve vybíjené. Sjela se mužstva z Hustopeč, Potštátu, Stříteže, Jezernice a samozřejmě nechybělo ani družstvo z drahotušské školy. Konal se zde ji 5. ročník turnaje mezi vesnickými školami, který pořádá ZŠ Drahotuše za finanční podpory města Hranice – Vybíjená nejen s míčem, ale i s tužkou v ruce.

Nejprve žáci prokazovali znalosti z pravidel vybíjené v písemném testu a pak následovalo sportovní klání na hřištích s umělým povrchem.

Tentokrát vítězný míč zůstal v Drahotuších. Na stříbrné příčce se umístili žáci ze Stříteže a třetí byly děti z Potštátu.

Na závěr nechyběl úsměv na tváři nikomu. I když zvítězit mohli jen žáci z jedné školy, všichni si prima zahráli a malé občerstvení a sladkosti byly připraveny pro každého.

Ve volných chvílích děti využívaly zázemí školního dvora – průlezky, pingpongové stoly, koše na basketbal a víceúčelová hřiště na míčové hry.

Poděkování patří všem, kteří se na průběhu akce podíleli: vyučujícím z jednotlivých škol, dětem ze 6. třídy a žákyním z 9. třídy, panu učiteli Holasovi za perfektní ozvučení a paní učitelce Kučerové  za pomoc při organizaci. Velké poděkování patří městu Hranice za finanční podporu a vedení drahotušské školy.

Turnaj se u dětí těší stále větší oblibě a má již v Drahotuších vybudovanou  pěknou tradici.

Mgr. Eva Pražáková, ZŠ a MŠ Hranice – Drahotuše

Response code is 404

 

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion