Říj 072014
 

Ráno jsme uvítali naše přátele ze Slovinska ve škole a připravili jsme jim i malé pohoštění. Nejvíce je ovšem zaujalo připojení k internetu – v okamžiku, kdy dostali heslo na Wi-Fi, se cítili jako doma.

V deset hodin jsme absolvovali návštěvu na městském úřadu v Hranicích. Poněkud nás zaskočila přítomnost ozbrojených sil Armády České republiky – snad ještě nemáme tak špatnou pověst, a nebo hrozí teroristický útok? Uklidnila nás až paní místostarostka sdělením, že se jedná jen o výstavu v rámci oslav hranické posádky.

Následně jsme si ověřili své hranice historickou procházkou po Hranicích a do cíle dnešní pouti, budovy vojenské akademie v Hranicích, jsme dorazili řádně uchození. Tady nás čekala zajímavá přednáška vojenského historika o studiích Hermana Potočnika v Hranicích a krátká prohlídka současných kasáren.

Nakonec jsme odevzdali slovinské děti v sále ZUŠ, neboť je ještě dnes čeká účinkování v muzikálu. Zítra ráno máme sraz 7:45 na Šromotově náměstí v Hranicích a vyrazíme do lázní. Přejte nám proto, prosím, pěkné počasí.

Response code is 404

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion