Čvn 102014
 

Během tropického dopoledne se postupující družstvo a jednotlivci doslova smažili při plnění disciplín odznaku všestrannosti olympijských vítězů. Ani vedro nemohlo zastavit vynikající výkony našich svěřenců. Při plnění sedmi disciplín a to běhu na 60 metrů, běhu na 1000 metrů, skoku dalekém, hodu kriketovým míčkem, přeskocích švihadla, shybech  a posilovacích  sedech  dosahovali žáci svých osobních rekordů. Po poledni závodníkům zazpívala Monika Agrebi a své umění na kole předvedl Tomáš Zedek.

Poté se ujal vyhlašování Michal Pogány a my se dozvěděli, že žáci naší drahotušské školy skončili na osmém místě v kraji. V jednotlivcích v kategorii chlapci 1999 se umístil David Šatánek na vynikajícím druhém místě v kraji. Velká gratulace nejen jemu, ale i klukům a holkám závodícím za družstvo.

Vzornou reprezentaci školy předvedli tito žáci: Jana Gajdošíková, Terezie Kučerová, Katka Machancová, Karolína Černá, Petr Tichý, Marek Zdráhala, Honza Kňazovčík, Franta Pchálek, Hana Hynčicová, David Šatánek, Jakub Šrom.

Na Davida doufám čeká Praha a s ní i republikové finále.
Gratuluji!!

Response code is 404

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion