Zář 182012
 

 

V rámci oslav 100. výročí založení školní budovy v Drahotuších se za podpory města Hranice uskutečnil  v úterý 18. září 2012 turnaj ve vybíjené. Akce s názvem „ Vybíjená nejen s míčem, ale i s tužkou v ruce“ probíhala na víceúčelových hřištích za školou.

Turnaje se zúčastnili žáci ze ZŠ Potštát, ZŠ Střítež, ZŠ Hustopeče a ZŠ Drahotuše.  Za slunečného   dopoledne  bylo k  vidění  urputné  bojovné  klání mladých sportovců v duchu fair play. Před samotnou hrou byly v písemném testu  prověřeny znalosti dětí z pravidel vybíjené.

Jednotlivé   zápasy  byly  velmi  vyrovnané, všichni  účastníci  hráli s plným nasazením a o vítězství rozhodoval až počet vybitých hráčů.

 Jaké bylo konečné pořadí?

  1. 1.       místo –  ZŠ Hustopeče
  2. 2.       místo – ZŠ Střítež
  3. 3.       místo – ZŠ Drahotuše
  4. 4.       místo – ZŠ Potštát

Děti si odnesly  nejen zážitky z příjemně prožitého dne, ale i  sladkosti , medaile a hustopečští  i zaslouženě vyhraný míč.

Poděkování patří i paní učitelce Foltýnkové za přípravu kulturního vystoupení a všem, kteří se podíleli na zdárném průběhu akce.

A co si přát na závěr?  Aby se děti z blízkých škol i nadále scházely, měly možnost vzájemného setkávání  a mohly si  poměřit  dovednosti se svými vrstevníky. Doufám, že se tato vydařená akce  stává v Drahotuších tradicí a že se i v příštím roce u nás opět sejdeme.

Mgr. Eva Pražáková, ZŠ a MŠ Hranice – Drahotuše

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion