Bře 222024
 

Milí rodiče,

chci vám poděkovat za podporu a skvělou přípravu dětí, které se zapojily do soutěže Zdravá 5. Jedná se o unikátní celorepublikový vzdělávací program pro základní i mateřské školy. Je zaměřen na zdravý životní styl, především v oblasti stravování.

Nejen žáci byli po několik týdnů jako jeden tým, ale i vy, rodiče, jste byli naprosto báječní. Vaše kreativita, váš zájem se setkávat i ve vašem volném čase, domlouvat se, zkoušet s dětmi, hledat náměty a dekorace jsou obdivuhodné.

Výsledky a výrobky dětí byly famózní.

Z výsledků práce vašich dětí byli příjemně překvapeni pracovníci Rychlé zdravotnické pomoci, zdravotní sestřičky z akutního příjmu Nemocnice Hranice, strážníci Městské policie Hranice, kteří měli možnost ochutnat muffiny a svačinky.

Jsem nadšená a věřím, že 35 družstev z naší školy osloví porotce v Praze, kam jsem zaregistrovala všechna naše družstva.

Do finálového kola postoupí 3 nejlepší týmy z každé kategorie z celé České republiky, o finalistech rozhodne odborná porota Zdravé 5.

A o jednom postupujícím týmu z každé kategorie rozhodne veřejnost prostřednictvím hlasování na našich sociálních sítích na začátku května (budeme včas informovat). 

 

Děkuji vedení školy za možnost, že jsem mohla zorganizovat a uspořádat tak velkou akci. Dále děkuji kuchařkám ve školní jídelně za využití prostorů a pomoc, paní Martínkové za besedu o zdravých potravinách a správném stravování, kolegyním za ochotu a kolegovi za fotodokumentaci.

 

Ještě jednou vám děkuji za vstřícnost a empatii, kterou věnujete naší škole, a těším se na další skvělé akce a projekty.

 

Bc. Lenka Kopřivová

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion