Bře 072018
Pondělí 9. 4.:
Polévka frankfurtská, banketka (1)
Bramborové šišky s mákem, kefírové mléko, ovoce (1,7)
Úterý 10. 4.:
Polévka špenátová s vejcem (1,3)
Masové koule v rajské omáčce, dušená rýže, neslazená minerálka (1,3)
Středa 11. 4.:
Polévka mrkvová – krémová (1,7)
Rybí filé v bylinkovém těstíčku, bramborová kaše, rajčatový salát, šťáva (1,3,4,7)
Čtvrtek 12. 4.:
Polévka hovězí s nudlemi a játrovými noky (1,3,9)
Svíčková omáčka, vícezrnný knedlík, hovězí kýta, džus (1,3,7,9)
Pátek 13. 4.:
Polévka zeleninová se špaldou (1,9)
Pečená kotleta na česneku a rozmarýnu, op.brambor, dušená mrkev s kukuřicí, jogurtová zálivka (1,3,7)
Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.