Lis 242017
 
Pondělí:

Polévka kuřecí s nudlemi a játrovými noky (1,3,9)

27. 11.

Myslivecká omáčka, vepřová kýta, vícezrnný knedlík, šťáva (1,3,7)

Úterý:

Polévka brokolicová – krémová (1,7)  

28. 11.

Pečená mahi-mahi, bramborová kaše, dušená baby karotka, minerálka neslazená (4,7)

Středa:

Polévka květáková s ovesnými vločkami (1) 

29. 11.

Boloňská omáčka, krůtí maso, špagety, strouhaný sýr, polníček, džus (1,7)

Čtvrtek:

Polévka bramborová se sýrem a zeleninou (1,7,9) 

30. 11.

Kuřecí přírodní plátky, dušená rýže, míchaný salát s mungo fazolkami, ovocný čaj (1)

Pátek:

Polévka hrachová s opékaným rohlíkem (1) 

1. 12.

Brokolicové karbanátky, brambor vařený, jogurtová zálivka s bylinkami, zeleninová přízdoba, šťáva (1,3,7)

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion