Zář 122016
 
Pondělí:

Polévka fazolová (1)

12. 9.

Květákové karbanátky se zeleninou, vařený brambor, zeleninová přízdoba, jogurtový drezink, džus (1,3,7)

Úterý:

Polévka zeleninová s ovesnými vločkami (1,9)

13. 9.

Kuřecí stehna pečená, bulgur, kompot, šťáva (1)

Středa:

Polévka hovězí s nudlemi a játrovými noky (1,3,9)

14. 9.

Rajská omáčka, hovězí maso, vícezrnný knedlík, voda s citrónem (1,3,7)

Čtvrtek:

Polévka brokolicová (1)

15. 9.

Losos s hořčicí a medem, bramborová kaše, mrkvový salát s jablky a banánem, džus (1,3,4)

Pátek:

Polévka bramborová se žampióny (1,9)

16. 9.

Boloňská omáčka z vepřového masa, špagety, strouhaný sýr, ovoce, šťáva (1,7)

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion