Úno 262016
Pondělí: |
Polévka fazolová (1) |
|||||
29. 2. |
Vepřová cikánská pečeně, jasmínová rýže, zakysaná smetana s ovocem a müsli, šťáva (1,7,8) |
|||||
Úterý: |
Polévka kapustová s bramborem |
|||||
1. 3. |
Široké nudle s mákem, ovoce, jahodový koktejl (1,7) |
|||||
Středa: |
Polévka dýňová (1,7) |
|||||
2. 3. |
Kuřecí řízek, bramborová kaše, rajčatový salát s rukolou a balkánským sýrem, džus (1,3,7) |
|||||
Čtvrtek: |
Polévka hovězí s nudlemi a játrovými noky (1,3,9) |
|||||
3. 3. |
Koprová omáčka, hovězí kýta, houskový knedlík, minerálka |
|||||
Pátek: |
Polévka rybí s kuskusem a vejcem (1,3,4) |
|||||
4. 3. |
Krůtí prsa pečená, omáčka z barevného pepře, pečený brambor, zálivka ze zakysané smetany, zel. Přízdoba(1,7) |
|||||
Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.