Úno 262016
 
Pondělí:

Polévka fazolová (1)

29. 2.

Vepřová cikánská pečeně, jasmínová rýže, zakysaná smetana s ovocem a müsli, šťáva (1,7,8)

Úterý:

Polévka kapustová s bramborem

1. 3.

Široké nudle s mákem, ovoce, jahodový koktejl (1,7)

Středa:

Polévka dýňová (1,7)

2. 3.

Kuřecí řízek, bramborová kaše, rajčatový salát s rukolou a balkánským sýrem, džus (1,3,7)

Čtvrtek:

Polévka hovězí s nudlemi a játrovými noky (1,3,9)

3. 3.

Koprová omáčka, hovězí kýta, houskový knedlík, minerálka

Pátek:

Polévka rybí s kuskusem a vejcem (1,3,4)

4. 3.

Krůtí prsa pečená, omáčka z barevného pepře, pečený brambor, zálivka ze zakysané smetany, zel. Přízdoba(1,7)

 

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion