Lis 062015
 

Pondělí:

Polévka květáková (1)

9. 11.

Boloňská omáčka s vepřovým masem, špagety, strouhaný sýr, sojový suk, šťáva (1, 6,7,8)

Úterý:

Polévka uzená s kroupami (1,9)

10. 11.

Hrachová kaše, uzená kýta, salát z kysaného zelí, slunečnicový chléb, ovoce, černý čaj s citrónem (1)

Středa:

Polévka bramborová s žampióny (1,7,9)

11. 11.

Hovězí roštěnky, dušený bulgur, zeleninová přízdoba, džus (1)

Čtvrtek:

Polévka slepičí s nudlemi (1,3,9)

12. 11.

Slepice na paprice, špaldový knedlík, minerálka (1,3,7)

Pátek:

Polévka dýňová – krémová (1,7)

13. 11.

Dušená mrkev s hráškem, pečené králičí hřbety, vařený brambor, šťáva (1)

 

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion