Čvn 082015
 

Se sluníčkem v zádech se vydali ve čtvrtek třeťáci na školní výlet s pirátskou tématikou. Vybaveni pirátským tričkem, dobrou náladou a batůžkem dobrot od maminek se děti vrhly vstříc dobrodružství. Několikanásobné přesedání z vlaku do vlaku  zvládly na jedničku.

Ve Veselí nad Moravou stačilo pár kroků a děti se ocitly v přístavišti.  Výměna dopravního  prostředku za loď nás posunula k základně Vnorovy. Tam už na děti čekaly stany a spacáky, které přivezli Kubajurovi. Naše stanové městečko se velmi rychle zaplnilo stany, které si děti postavily samy nebo s pomocí dospělých.

Dobrodružství mohlo začít: výroba pirátského šátku, plnění úkolů pod dohledem instruktorky, čvachtání se ve vodě, opékání špekáčků,  hledání pokladu, putování pohádkovou cestou, nocování ve stanu,  návštěva hvězdárny a další aktivity byly náplní dvou dnů.  Cestou  zpět nás  opět okouzlovala  krajina v okolí kanálu.

Plni dojmů a hlavně únavy se všechny děti těšily na své rodiče. Cesta se nám trošku protáhla(zpoždění 2 hodiny), ale s úsměvem na tváři a pokřikem AHOJ! se děti vrhly do náručí rodičů.

Děkuji všem rodičům za perfektní vybavení dětí na tuto akci, za podporu a pomoc při organizaci školního výletu.

Response code is 404

 

 

 

 

  Jeden komentář na “Baťův kanál – výlet třetí třídy”

  1. My děkujeme paní učitelce za nápad a oběma učitelkám za odvahu ho uskutečnit i péči o naše děti :-). Také všem „dospělákům“ za pomoc při stavbě stanů i doprovod.

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion