Bře 222014
 

„Loučení loučení, jak je to těžká věc, …“
Bylo obtížné opustit rodiče i kamarády a vypravit se do neznámé země, stejně těžké však bylo zanechat ve Slovinsku své nové kamarády i „adoptivní“ rodiny. Loučení se neobešlo bez vlhkých očí a to jste neviděli ty proudy, co prýštily v autobuse po odjezdu. Všichni jsme vzpomínali na krásných 11 dnů strávených ve společnosti příjemných a laskavých lidí a vzpomínka na to, že se dlouhou dobu neuvidíme, nás všechny rozesmutnila. V pondělí nás, namísto poznávání krás slovinské přírody i architektury, čeká návrat do školních lavic.

Se Slovinskem se paní učitelka Kučerová rozloučila těmito slovy (originál proslovu po vystoupení Žur pod goro):
I’m afraid my English is not good enough to express all my emotions and feelings. I would like to say many thanks to all of you for your hospitality, kindness and care. The programme of our visit was prepared absolutely perfectly in every detail.
We really enjoy our stay in your beautiful town and country. I have to thank Darja Ravnik and Tina Hren for opportunity to meet together, to find new friends and to make the universe smaller.
I believe these eleven days will stay not only in our minds, but also in our hearts. Now I do understand the sense of the sentence I feel Slovenia. Thank you very much.
(Pro překlad použijte stránku translate.google.com)

Mě nezbývá než dodat, že sice doma je doma, ale jinde může být taky krásně – zvlášť, když jsou kolem vás srdeční lidé.
Bude se mi moc stýskat!

Chcete-li si projít trasu naší cesty domů, klikněte na tento odkaz.

Response code is 404

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion