Kvě 152013
 

Za nádherného slunečného počasí proběhlo na stadioně SK Hranice okresní kolo odznaku všestrannosti olympijských vítězů. Olympijská trojskokanka Šárka Kašpárková spolu s Michalem Pogánym  slavnostně zahájila soutěž . Poté se žáci odebrali k soutěžním disciplínám.

Naše osmičlenné družstvo,  ve složení David Šatánek, Jakub Šrom, Petr Tichý, Olda Míček, Simona Frydryšková, Simona Nováková, Adéla Vladiková a Katka Machancová, se s chutí pustilo do soutěžních disciplín. Svou zdatnost museli dokázat v běhu na 60 metrů, v driblingu na dvě minuty, skocích přes švihadlo, hodu medicimbalem, trojskoku a nechyběly ani sedy –  lehy a kliky v časovém limitu dvou minut. Toto družstvo se v konečném součtu disciplín umístilo na velmi pěkném 3. místě a všichni  získali bronzový odznak zdatnosti. Jen 67 bodů chybělo k postupu do krajského kola této soutěže.

Soutěžili ale i jednotlivci a to v kategoriích dívčích a chlapeckých podle věku. Arnošt Malenovský se umístil na 1. místě, získal zlatý odznak zdatnosti a z postupuje do krajského kola. Roman Částečka se umístil na druhém místě, stejně jako Simona Nováková. Oba postupují do krajského kola.

Třetí místa bez postupu obsadili David Škrobal , Alena Částečková,  Jirka Částečka.

Do krajského kola postupují  i Adéla Vladiková  Tereza Gruščíková . Pochvalu za předvedené výkony zasluhují i Vendula Klvaňová, Lukáš Sehnal a Alena Kňazovčíková.

Přejeme hodně úspěchů v dalším soutěžním zápolení.

 

Response code is 404

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion