Úno 272021
 

Vážení rodiče,

ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy informuje, že vzhledem k nepříznivé epidemiologické situaci vláda ČR dne 26. února 2021 přijala krizové opatření č. 200, kterým se nad rámec dosavadních opatření 

ZAKAZUJE OSOBNÍ PŘÍTOMNOST DĚTÍ V MATEŘSKÉ ŠKOLE

Na webových stránkách školy http://www.zsdrahotuse.cz/  budou zveřejněny náměty na činnosti pro všechny děti, které bychom dělali v mateřské škole. Rodiče předškolních dětí v rámci povinné distanční výuky prosíme o zakládání pracovních listů a dalších výtvorů dětí. Po znovuotevření mateřské školy se tyto vypracované úkoly budou zakládat do osobních složek dětí.  Bližší informace Vám sdělíme po obdržení manuálu, který ministerstvo slíbilo zaslat počátkem příštího týdne. (Pokud nemůžete pracovní listy pro svého předškoláka vytisknout, prosím, kontaktujte učitelky MŠ. Pracovní listy Vám budou vytištěny a předány po předchozí domluvě.)

OŠETŘOVNÉ: Jak postupovat při žádosti o ošetřovné najdete zde: https://www.cssz.cz/web/cz/aktualni-informace-k-osetrovnemu. Podle nových pravidel škola již nevyplňuje žádné potvrzení.

Prosím sledujte webové stránky školy www.zsdrahotuse.cz, informace budou aktualizovány dle pokynů MŠMT.

Pokud budete mít nějaké dotazy, kontaktujte vedoucí učitelku Bc. Michaelu Matějkovou.

Děkujeme Vám za pochopení a spolupráci v této nelehké době.

S přáním pevného zdraví

Mgr. Dagmar Pospíšilová, ředitelka školy a Bc. Michaela Matějková, vedoucí učitelka MŠ

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion