Kvě 062016
 

Čtvrtek ráno – dopravní hřiště ve Studentské ulici v Hranicích. Skupinka dětí, za nimi další, další, vchází do otevřené brány a v altánu je vítá trojice městských strážníků, policistů, četa vojáků a usměvavý Honza Trčka. Během půl hodiny praská dopravní hřiště ve švech. Stovka dětí se těší na porovnání svých znalostí v oblasti bezpečnosti silničního provozu, zdravovědě a své cyklistické zručnosti. Po slavnostním zahájení se družstva podle rozlosování rozbíhají na stanoviště. Skvělý startovací klíč, všichni ví, co mají dělat, kam jít, na koho se obrátit.

Záruka výborných výsledků = vynikající organizace, a to Honza Trčka se svým kolektivem umí!!!

Dopravní hřiště objíždí v pravidelných intervalech šestice cyklistů, které pozorují a bodují policisté a strážníci Městské policie Hranice. Na sportovišti zase skupina vojáků kontroluje jízdu zručnosti. Překážky dělají některým velké problémy, jiní bravůrně kličkují a plní úkoly. Stanoviště ve Střední zdravotnické škole patří policistce z Přerovského ředitelství, která má na starosti test. Bylo by slyšet špendlík spadnout, jak se žáci soustředili. Na dvorku školy zase žákyně SZŠ Hranice měly připraveny úrazy, které musí žáci ošetřit. Některé úrazy vypadaly tak věrohodně, že i dospělí chtěli přiskakovat a ošetřovat.

Za tři hodiny je dobojováno. Výsledky zpracoval Pavel Koňařík – ředitel závodu, počítač vyhodnotil a představil nejlepší.

Mladší kategorie rok narození 2004 a mladší :

1.m. ZŠ Střítež

2.m. ZŠ Bělotín

3.m. ZŠ 1. máje, Hranice

5.m. ZŠ a MŠ Drahotuše

Karolína Hrozová

Andrea Machancová

Martin Pospíšil

Daniel Mestek

Starší kategorie 2003 – 1999

1.m. ZŠ Střítež

2.m. ZŠ Bělotín

3.m. ZŠ a MŠ Drahotuše     

Kateřina Machancová

Vendula Klvaňová

Vojtěch Kuchař

Richard Mařa

 

  1. a 2. družstva v každé kategorii postupují do okresního kola Dopravní soutěže. Budeme držet palce a těšíme se výbornou reprezentaci.

Děkujeme za skvělou přípravu a ještě lepší organizaci Janu Trčkovi a sponzorům, kteří se podíleli na nákupu cen pro nejlepší.

Response code is 404

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion