Zář 042019
 
 Pondělí:  

Polévka frankfurtská s bramborem, rohlík (1,3)

 

4. 11.

 

Jablkové a makové záviny, ovoce, kakao (1,3,7)

 
             
Úterý:  

Polévka zeleninová se špaldovými vločkami (1,9)

 

5. 11.

 

Rybí karbenátky s brokolicí a sýrem, bramborová kaše, zelový salát se zak. smetanou a pórkem, džus(1,3,4,7)

             
Středa:  

Polévka hovězí s těstovinovou rýží (1,3,9)

 

6. 11.

 

Rajská omáčka, hovězí kýta, houskový knedlík, jablko, bylinkový čaj s medem (1,3,7)

             
Čtvrtek:  

Polévka zelňačka s bramborem (1,7)

 

7. 11.

 

Boloňská omáčka s krůtím masem, špagety, strouhaný sýr, rukola, polníček, minerálka (1,3,7)

             
Pátek:  

Polévka hrášková – krémová (1,7)

 

8. 11.

 

Kuřecí přírodní plátky, vařený brambor, jogurtová zálivka, zeleninová přízdoba, šťáva ( 1,7)

             

 

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion