Bře 132014
 

Opět po roce začíná příprava na soutěž OVOV – Odznak všestrannosti olympijských vítězů. Tentokrát dostali šanci ti menší a v boji se školáky ze Struhlovska a Partutovic se neztratili. 24 dětí od předškoláků až po zkušené čtvrťáky se směle pustilo do bojů o co nejlepší umístění.
Šárka Kašpárková přijela malé bojovníky povzbudit a mohlo se začít soutěžit v těchto 5 disciplínách – hod medicimbalem, driblování, trojskok, přeskoky švihadla, sedy- lehy.

A jak to dopadlo?
V kategori 4.tříd:  Jakub Hradil – 2. místo,  MartinKučera – 5. místo, David Klinkovský – 6. místo, Hana Hadašová – 8. místo, Lukáš Kučera  – 11. místo

V kategorii 3. tříd: Roman Čech – 3. místo, Filip Frydryšek – 5. místo, Tereza Zdráhalová – 6. místo, Jakub Pacák – 8. místo

V kategorii předškoláci a 1.tř: Jakub Hradil – 2.místo, Klára Braunerová – 5. místo, Denisa Kulhánková – 6. místo

Kromě celkového bodového počtu v pěti disciplínách se soutěžilo i v jednotlivcích. Naši žáci bodovali i tam a obdrželi diplomy za první , druhá i třetí místa. S dobrým pocitem jsme odjížděli zpět do Drahotuš a těšíme se na další sportovní klání. Všem soutěžícím gratuluji k dosaženým výkonům.

Response code is 404

 

 

 

 

Je nám líto, ale formulář pro přidávání komentářů je momentálně uzavřen.

© 2013 ZŠ a MŠ Hranice, příspěvková organizace; Hranická 100; 753 61 Hranice IV - Drahotuše Wordpress
šablona Suffusion